Kursus i livskvalitet 13-17 juli 2020

Kursus i livskvalitet og holistisk medicin,

Elsebråne Retreat Center, 13-17 juli 2020
(start kl. 10 d. 13 juli, slut kl. 17.00 d. 17. juli, du er velkommen til at ankomme søndag d. 12 juli efter 16.00 og rejse 18 juli kl. 12.00.)

Kurset er for mennesker der ønsker at hele deres liv, og for studenter i holistisk medicin (se programmet for træning til holistisk behandler under Nordic School of Holistic Medicine på www.qualityoflife.dk)

  • Dag 1: Teori om det sunde, lykkelige og velfungerende mennesker. Hvordan bliver vi den bedste version af os selv?
  • Dag 2: Introduktion til eksistentiel samtale terapi og følelsesforløsende kropsterapi. Vi arbejder to og to under supervision.
  • Dag 3: Seksualiteten og livskraftens mysterium. Hvad er seksuel energi? Hvordan kan vi bedst bruge vores seksualitet? Hvordan bliver vi lykkelige i et parforhold? Hvordan holder vi os interesserede i livet, andre mennesker og verden?
  • Dag 4: Menneskets psyke. Hvem er du? Hvad er sindet? Hvorfor er sindet en udfordring for os? Hvordan udvikler vi sindet så vi bliver klare og frie?
  • Dag 5: Det hele menneske. Hvad er dit kernetalent (livsmissionen)? Hvordan kan du leve, så du lærer af alt hvad der sker? Din spirituelle praksis (sadana): Sig ja til livet og nej til alt, der er imod livet.
    På kurset veksler teori med praktiske øvelser.

Pris: 4500 kr alt inklusive for 5 dage (vegetarisk mad og overnatning fra søndag aften til lørdag formiddag).

Underviser: Søren Ventegodt

Comments are closed