Udtalelser

Udtalelse for Søren Ventegodt MD. EU-MSc-CAM
2022-12-22

Jeg har i 2022 været i psykodynamisk psykoterapi hos Søren. Vi har haft 50 one-to-one sessioner, og terapien har hjulpet mig til at integrere nogle afgørende traumatisk livsbegivenheder. Jeg har udviklet mig følelsesmæssigt og fået mere mental klarhed. Terapien styrket min evne til at håndtere det praktiske liv.

På det personlige plan har jeg oplevet terapien som yderst hjælpsom og ville bare ønske, jeg havde mødt ham tidligere.

Da jeg selv er læge, der er uddannet i komplementære og alternative terapier, var det særligt svært for mig at finde en terapeut, jeg kunne åbne mig op for, da feltet af holistiske behandlere er ret begrænset.

At arbejde sammen med en kollega om personlige livsspørgsmål rejser fortroligheds- og overførselsproblemer, og Søren har håndteret vores specifikke sammenkog af personlig rådgivning, videnskabelig diskussion og undervisning i terapi-kunsten på en beundringsværdig måde.

For mig personligt fungerede fjernsessioner fra konteksten af mit hjem og på et gensidigt fremmedsprog bedre end personligt terapeutisk arbejde, jeg havde udført med terapeuter tidligere, da jeg kunne finde flere ressourcer til at forbinde til mit indre univers, så jeg kan helt sikkert anbefale at udføre dette terapeutiske arbejde – på tværs af lande, modersmål og sociale forhold.

Hele det at interagere med Søren har øget min forståelse for hvad terapi er og hvad det vil sige at være menneske. Jeg er dybt taknemmelig for at fået chancen.

(Anna, læge, Tyskland, 2022)

Comments are closed