Sommerkursus uge 29

Find dig selv og lev et godt, sundt og lykkeligt liv. Den 17.-23. juli 2016.

Ønsker du at leve godt og længe? Lykken er ikke en uopnåelig ting, men noget der kræver visdom. Denne visdom kommer når vi søger den. Og det er godt at søge sammen. Det gør vi I uge 29 på Elsebråne Retreat Center I Blekinge, ved Karlshamn.

Centret ligger på en gammel gård 2,5 t fra København med bil eller tog, og ligger midt i naturen. Og når vi siger natur, så mener vi natur. Skoven føles vild og uendelig stor, og der er 40000 forskellige arter at planter, dyr og svampe i Blekinge. Skærgård og badesøer, naturreservater, klipper, sandstrande, enge, moser – og dybe skove.

Gården selv er en skøn gård, bygget i liggende egebjælker i 1844, hvor den brændte ned til grunden. Vi har mere end 17 rum, og de er alle romantiske og skønne – og charmerende gamle, trods branddøre og røgalamer, gibsplader og anden fornyelse.

Og hvad gør vi så i uge 29? Ja, vi lander i os selv. Det er ikke kompliceret, snarere meget enkelt. I godt selskab, med skøn vegetarisk mad, deler vi vores liv med hinanden, taler om tingene og laver forskellige øvelser, der hjælper os med at forstå os selv og andre bedre.

Kurset koster 4500 DKK og varer fra søndag d. 17/7 (ankomst efter 12.00 )til lørdag 23/7 (afgang senest kl. 12.00) (egentlig kursustid er mandag kl. 9- fredag kl. 17.00 så du kan godt komme mandag morgen og tage hjem fredag hvis du har travlt).

Indkvartering på dobbeltværelse /enkeltværelse ved særligt behov.

Undervisere: Søren Ventegodt og Pavlina Kordova (mangler denne gang pga. af barselsorlov).

Tilmelding på ventegodt@livskvalitet.org

Comments are closed