2012 Podcasts

Forfra med Jeppesen uge 39, 2012 (1) (Podcast)

Halvdelen af al litteratur om psykofarmaka er fusk. Kemisk ubalance i hjernen findes ikke. Som den der intet har at miste, fortæller Søren Ventegodt i dagens udgave af Forfra, sandheden om det lægemiddelleksikon som er Bibelen for de danske læger. Michael Jeppesen

Forfra med Jeppesen uge 36, 2012 (2) (Podcast)

Lær at elske dig selv, lær at helbrede dig selv og hør hvorfor du aldrig må tro dine egne tanker. Forfra får besøg af Søren Ventegodt der vil løfte sløret for alt det som pille-forhippede danskere går glip af. Michael Jeppesen

Forfra med Jeppesen uge 47, 2012 (2) (Podcast)

Lav rigshospitalet om til ungdomsboliger. Søren Ventegodt har statistikkerne med i Forfra for at give et billede af hvordan Danmark ville se ud uden noget sundhedsvæsen. Ville vi alle dø af kræft, hvorfor dør danskere før andre folkeslag, og hvad ville der ske hvis de 2 millioner der tager piller for kroniske smerter stoppede i dag? Michael Jeppesen

Comments are closed