2013 Podcasts

Forfra med Jeppesen uge 48, 2013 (1) (Podcast)

Deeper shit handler om hvad virkeligheden i virkeligheden er. Deeper shit er efterfølgeren til det populære deep shit program fra foråret. Gæsten er den samme: Søren Ventegodt. Michael Jeppesen

Forfra med Jeppesen uge 44, 2013 (1) (Podcast)

Svampe er sjove og LSD kan ændre dit liv. Men for det første er der alle skrønerne om farerne og for det andet er vi de rene amatører til at tage stoffer. Heldigvis har vi indianerne og andre naturfolk der kan lære fra sig, foruden en række nye forskningsresultater. Dagens gæst er Svampenes Herre, Søren Ventegodt. Michael Jeppesen

Forfra med Jeppesen – highlights uge 48, 2013 (Podcast)

Sammendrag af Forfra med Jeppesen fra d. 29. november. Deeper shit handler om hvad virkeligheden i virkeligheden er. Deeper shit er efterfølgeren til det populære deep shit program fra foråret. Gæsten er den samme: Søren Ventegodt. Michael Jeppesen

Forfra med Jeppesen uge 24, 2013 (Podcast)

Sammendrag af “Forfra med Jeppesen” fra fredag d. 7 juni. Er du gak, ensom eller ustabil? Er du blandt den tredjedel af danskerne som er gemt væk fra offentligheden fordi I ikke er normale? Forfra med Jeppesen er i dag til jer. Søren Ventegodt er gæst. Michael Jeppesen

Forfra med Jeppesen uge 9, 2013 (2) (Podcast)

Deep shit med Søren Ventegodt. Hvad nu hvis vi ikke er andet end koder af atomer? Hvad nu hvis universet er uendeligt og vi findes igen og igen derude? Hvad nu hvis tiden ikke eksisterer? Hvad nu hvis vi selv skaber vores virkelighed og alligevel er ulykkelige? Dybe spørgsmål er farlige fordi de får hverdagen til at tage sig ligegyldig ud. Hvem gider tale om Helle Thorning-Schmidts skattelettelser hvis vi slet ikke eksisterer, men blot er en simulation? Forfra med Jeppesen handler i denne uge om deep shit. Michael Jeppesen

Forfra med Jeppesen uge 9, 2013 (1) (Podcast)

Deep shit med Søren Ventegodt. Hvad nu hvis vi ikke er andet end koder af atomer? Hvad nu hvis universet er uendeligt og vi findes igen og igen derude? Hvad nu hvis tiden ikke eksisterer? Hvad nu hvis vi selv skaber vores virkelighed og alligevel er ulykkelige? Dybe spørgsmål er farlige fordi de får hverdagen til at tage sig ligegyldig ud. Hvem gider tale om Helle Thorning-Schmidts skattelettelser hvis vi slet ikke eksisterer, men blot er en simulation? Forfra med Jeppesen handler i denne uge om deep shit. Michael Jeppesen

Comments are closed