Kursus i Livskvalitet og holistisk sundhed – hvor vi også taler om corona pandemien og forsøger at forstå hvad det er der sker i verden.


Uge 42, Elsebråne kursuscenter
Mandag kl. 10 – fredag kl. 16, 4500 DKK inklusive fortæring og overnatning på enkelt/dobbeltværelse eller sovesal.

I det naturskønne Blekinge er der fred og ro til at lande i sig selv og reflektere dybt over tilværelsen.
På dette kursus arbejder vi med selverkendelse og holistisk heling, og støtter os til den klassiske Hippokratiske medicin, der arbejder med samtale og kropsterapi.

I grupper, to og to, og alene forsøger vi at komme dybere i os selv og møde livet på en enklere og sandere måde, med mindre sind og angst og afstand, og mere ærlighed, nærvær og sandhed.

Underviser er Søren Ventegodt, læge (pt. med deponeret lægeautorisation), og Pavlina Kordova, psykoterapeut og massør.

Vi taler om bevidsthed og seksualitet, om kærlighed og frygt, om sandhed og virkelighed, og om hvordan vi alle er i fare for at blive uvirkelige og forsvinde i sindet, hvis vi ikke gør os umage for at forblive virkelige og nærværende. I centrum for arbejdet er søgen efter kernetalenter og nye muligheder for vækst og lykke.
Et livsklogt, ærligt og kærligt møde med gode folk, et dejligt sted, i frihed og accept af hinanden.
Fortrolighed er en selvfølge, din oprigtige hensigt til at gro og ville mere med livet er taget for givet.
Vel mødt til efterårskursus i Livskvalitet og sundhed i Sveriges skønneste natur, som vi naturligvis vil bruge en del tid i også.

Søren Ventegodt 2020-09-16

PS Kursets centrale lektioner streames online (gratis), men kurset er også et fysisk kursus og fysisk deltagelse anbefales, hvis man ønsker at forstå principperne i holistisk heling.

 

contact Søren: ventegodt@livskvalitet.org

Comments are closed